UPLRANUNT

Uniunea Profesiilor Liberale din România, împreună cu Camera Auditorilor Financiari din România, Camera Consultanților Fiscali, Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România și Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România, au deosebita plăcere de a anunța organizarea Conferinței „Rolul profesiilor liberale în societatea românească – editia a II-a” ce va avea loc la Hotel Germisara din Geoagiu-Băi, județul Hunedoara, în perioada 11-13 noiembrie 2022.

Programul conferinței se va desfăsura în două sesiuni (vineri 11 noiembrie 2022 între orele 15-19 și sâmbătă 12 noiembrie 2022 între orele 9,30-13,30). Sâmbătă seară se va participa la o Cina festiva.

Participarea la conferință va putea fi echivalată cu ore de pregătire profesională continuă pentru membrii asociațiilor membre UPLR, în funcție de particularitățile fiecărei profesii ( 7 ore de pregătire profesională CAFR, 4 ore pregătire profesională UNPIR, 5 ore de pregătire profesională CCF, echivalare maxim 4 ore ANEVAR).

Programul Conferinței poate fi descărcat aici.new

Condițiile de participare la Conferință sunt cele menționate în formularul de înregistrare anexat accesibil aici.new

BANNER

Miercuri, 2 noiembrie 2022, Uniunea Profesiilor Liberale din România organizează în parteneriat cu Comisia pentru buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților, la Sala de ședințe Iuliu Maniu a acestei Comisii, cea de a XV-a ediție a Conferinței „Ziua Profesiilor Liberale din România”.

Tema evenimentului se referă la „Capital versus responsabilitate și independență în domeniul profesiilor liberale” și are ca scop realizarea unui dialog între reprezentanții asociațiilor de profesii liberale și cei ai autorităților publice centrale cu responsabilități și competențe în domeniul de reglementare cu privire la impactul participării investitorilor financiari la capitalul societăților profesioniștilor liberali, element de natură să afecteze independența și responsabilitatea acestora.

La Conferintă vor participa deputați și senatori, membrii ai Comisiilor pentru buget, finanțe și bănci și ai Comisiilor juridice, de disciplină și imunități ale celor două camere ale Parlamentului, reprezentanți ai autorităților publice centrale care au în coordonare profesii liberale, precum și reprezentanți ai asociațiilor de profesii liberale.

Evenimentul va fi difuzat pe site-ul Camerei Deputaților sau, ulterior, înregistrarea poate fi vizionată pe același site.

Textul anunțului și alte informații pot fi vizionate aici.

Programul evenimentului poate fi consultat aici.

Asociațiile membre ale UPLR:

 1. Ordinul Arhitecților din România - OAR;
 2. Camera Auditorilor Financiari din România - CAFR;
 3. Uniunea Națională a Barourilor din România - UNBR;
 4. Camera Consultanților Fiscali - CCF;
 5. Asociația Natională a Evaluatorilor Autorizați din România - ANEVAR;
 6. Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România - UNEJ;
 7. Colegiul Farmaciștilor din România - CFR;
 8. Uniunea Națională a Notarilor Publici din România - UNNPR;
 9. Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvența din România - UNPIR;
 10. Colegiul Medicilor Veterinari din România - CMVR;
 11. Colegiul Național al Asistenților Sociali - CNASR;
 12. Asociația Consultanților în Management din România - AMCOR;
 13. Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România - CNCPIR;
 14. Corpul Experților Tehnici din România - CET-R;
 15. Uniunea Geodezilor din România - UGR;
 16. Colegiul Osteopaților din România - COR;
 17. Asociaţia Lichidatorilor şi Administratorilor din Republica Moldova - ALARM.