CE REPREZINTĂ UPLR


 1. Uniunea Profesiilor Liberale din România este persoană juridică română, fără scop lucrativ, cu funcționare autonomă.

 2. Uniunea Profesiilor Liberale din România este o organizație neguvernamentală, apolitică, înființată la data de 11 iunie 2001, în baza Ordonanței Guvernului nr. 26/2000 dobândind personalitate juridică prin înscrierea sa în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor ținut la Judecătorie.

 3. Uniunea Profesiilor Liberale din România este formată din asociații de profesii liberale și este deschisă aderării tuturor organizațiilor profesionale, persoane juridice care îndeplinesc condițiile prevăzute în Statutul său. UPLR reprezintă aproximativ 85.000 membri ai organizațiilor profesionale.

 4. Uniunea Profesiilor Liberale din România este membru cu drepturi depline al Consiliului European al Profesiilor Liberale - CEPLIS și al Uniunii Mondiale a Profesiilor Liberale - UMPL. UPLR participă activ la dialogul social organizat în cadrul Consiliului Economic și Social din România, având Statutul de membru cu drepturi depline al acestui organism.

Întâlnire de lucru UPLR - Ministerul Economiei, Antreprenoriatulului și Turismului. Comunicatul de presă poate fi accesat aici.


Uniunea Profesiilor Liberale din România susține poziția și demersurile Uniunii Naționale a Barourilor din România în apărarea principiilor profesiei de avocat. Comunicatul poate fi accesat aici.


Interviul Domnului Conf. univ. Dr. GHEORGHE IALOMIȚIANU, Președintele Uniunii Profesiilor Liberale din România acordat Consiliului European al Profesiilor Liberale-CEPLIS și publicat în News-letter-ul CEPLIS „Telegrame” din data de 17.12.2020.

Pentru Română, interviul poate fi accesat aici. For English, the interview can be accessed here.


Conferința cu tema „Expertiza judiciară-nevoia îmbunătățirii cadrului de reglementare”. Pentru mai multe informații - PDF. new


ANUNT

Programul seminarului poate fi accesat aici. new

Conferința Consultanților Fiscali în parteneriat cu Uniunea Profesiilor Liberale din România - organizează miercuri 12 mai 2021, între orele 16:00 - 18:00, seminarul online, cu tema „Declarația unică 2021 - noutăți și clarificări”.

Seminarul face parte din seria de evenimente inițiate de Camera Consultanților Fiscali și se adresează atât consultanților fiscali, cât și altor profesioniști și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Tema abordată este susținută atât de specialiști în elaborarea legislației fiscale, cât și de profesioniști cu expertiză în aplicarea practică a acesteia, care vor aborda cele mai importante elemente legislative și practice necesare pentru completarea și depunerea la ANAF a formularului D212 și care vor răspunde întrebărilor primite de la participanți în timpul seminarului.

Pentru consultanții fiscali, participarea la acest eveniment este gratuită și este inclusă în Programul de pregătire profesională continuă asigurat de CCF pentru membrii săi aferent 2021.

Participarea la acest eveniment va fi acreditată cu 2 ore de pregătire profesională.

Membrii CCF se pot înscrie cu adresa de e-mail comunicată Camerei Consultanților Fiscali. Accesul se va face prin adresa de e-mail și parola transmisă după înscriere.

Înscriere pentru membrii CCF: Inscriere

În cazul persoanelor care nu sunt membrii CCF, taxa de participare la seminar este de 100 de lei și se achită prin transfer bancar în contul Camerei Consultanților Fiscali:

RO 36 BTRL 04101202D58602XX deschis la Banca Transilvania, Sucursala Lipscani, CIF: 18677087.

Finalizarea înscrierii la seminar se va face prin completarea formularului de înscriere cu o adresă de e-mail validă și după confirmarea plății taxei de participare.

Detaliile privind modalitatea de acces la seminarul online vă sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după înscrierea dvs.

Accesul se va face prin adresa de e-mail și parola transmisă după înscriere.

Persoanele care nu au calitatea de membru CCF se pot înscrie până pe data de 11 mai 2021, ora 12:00 accesând:

Inscriere seminar

Atenție contul va putea fi accesat doar după ce plata va fi confirmată de operator (0733 303 045 – Ruxandra)!

Autentificarea se face aici: AUTENTIFICARE

Asociațiile membre ale UPLR :

 1. Ordinul Arhitecților din România - OAR;
 2. Camera Auditorilor Financiari din România - CAFR;
 3. Uniunea Națională a Barourilor din România - UNBR;
 4. Camera Consultanților Fiscali - CCF;
 5. Asociația Natională a Evaluatorilor Autorizați din România - ANEVAR;
 6. Colegiul Farmaciștilor din România - CFR;
 7. Uniunea Națională a Notarilor Publici din România - UNNPR;
 8. Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvența din România - UNPIR;
 9. Colegiul Național al Asistenților Sociali - CNASR;
 10. Asociația Consultanților în Management din România - AMCOR;
 11. Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România - CNCPIR;
 12. Corpul Experților Tehnici din România - CET-R;
 13. Uniunea Geodezilor din România - UGR;
 14. Colegiul Medicilor Veterinari din România - CMVR;
 15. Colegiul Osteopaților din România - COR;
 16. Asociaţia Lichidatorilor şi Administratorilor din Republica Moldova - ALARM.